Kip Bestellen

Met het formulier kunt u makkelijk en snel biologische kip bestellen.

De kip kost € 8,50 per kilo (en op de boerenmarkt € 9,00 per kilo) en één kip weegt ongeveer 1,5 tot 2 kilo.

Een kip als vleespakket, uit elkaar gesneden in twee borstfilets, twee poten, twee vleugels en het karkas, kost € 1,- extra.

Bestellen kan tot vrijdagmiddag 13.00 uur en de bestelling is dan zaterdag tussen 11.00 en 13.00 uur op Mercuriusweg 6 in Lelystad op te halen of tussen 9.30 en 12.00 uur op de Stadsboederij, Kemphaanpad 14 in Almere.

Bestelformulier

Let op: Bestellingen voor de markt in Almere dienen voor 12:00 uur afgehaald te worden!

U kunt nu ook varkensvlees bestellen op onze nieuwe website.

LET OP: Bestellen kan tot vrijdagmiddag 13:00 & u kunt maximaal 7 dagen van te voren bestellen. Het is dus niet de bedoeling om 2 weken van te voren uw bestelling te plaatsen !

Hieronder vind u ons nieuwe bestelformulier ! U krijgt direct een bevestiging te zien na het plaatsen van uw bestelling. (Maak eventueel een screenshot)

Vanaf heden zijn ook wij genoodzaakt om €0,15 per plastic tasje te rekenen. Wij vragen tijdens het ophalen van uw bestelling of u één of meerdere tasjes erbij wilt.

Let op: Dij filet snijden wij alleen op bestelling.

Geselecteerde waarde: 0
Vul het aantal hele kippen in dat u wilt bestellen: (U kunt deze ook op 0 laten staan als u geen hele kippen wilt)
Geselecteerde waarde: 0
Vul het aantal kip in stukken in dat u wilt bestellen: (U kunt deze ook op 0 laten staan als u geen kip in stukken wilt)
Wilt u geen hele kippen of kip in stukken bestellen ? Vul dan hier bij opmerkingen in wat u wilt hebben. Bijvoorbeeld: 1KG lever, 10 karkassen, 2KG Dijen , etc..